WE HEBBEN ALLES IN HUIS

Als hoofdaannemer werken wij rechtstreeks voor onze opdrachtgevers. We hebben alle kennis en kwaliteit in huis. Plús, maar dat spreekt voor zich, de benodigde certificaten. Gespecialiseerde vakmensen en een up-to-date eigen machine- en wagenpark maken ons tot een solide partner. We staan bekend als betrokken, hands-on, en transparant. We houden de touwtjes strak in handen bij onze drie expertises: Infrastructuur, Natuursteenbestrating of Asfaltonderhoudscontracten.

WE ZIJN VAN DE KORTE LIJNEN

D. van der Steen is een mkb-bedrijf met de kennis en kunde van een groot bedrijf. We hebben 85 mensen in dienst; veel groter willen we ook niet worden. Zo zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en blijft het contact persoonlijk. Desondanks kunnen we uitstekend uit de voeten met grote vraagstukken en projecten; RAW, bouwteam en UAV-GC.

WE HOUDEN ELKAAR SCHERP

Heel D. van der Steen zindert van ondernemerschap. Van calculatie tot uitvoering, van werkvoorbereiding tot administratie: elke werknemer is erop gespitst een project tegen scherpe kostprijs uit te voeren. Dat is nou precies het mooie van zo’n platte organisatie als de onze.

WE GAAN ER VOL VOOR

D. van der Steen steekt altijd veel tijd en energie in het in kaart brengen van wensen en verwachtingen van opdrachtgevers. Alleen op die manier kunnen projecten tot in de puntjes worden voorbereid en uitgevoerd. We nemen opdrachtgevers het werk uit handen en zorgen dat we altijd bereikbaar en aanspreekbaar zijn.

WE RIJDEN OVERAL NAARTOE

Onze thuisbasis is Utrecht. We werken veel in de regio. Dat is geen beleid, maar historisch zo gegroeid. Met net zo veel plezier trekken we verder het land in.