Binnenstedelijk infrastructuur zijn wij goed in. Ongeveer 90% van ons werk bestaat eruit. We ontzorgen opdrachtgevers bij bijvoorbeeld moeilijke kruispunten, cruciale rotondes en drukke oversteekplaatsen. Dit doen we door een slimme voorbereiding, met een focus op de omgeving. Onze projectleiders plannen het werk zo efficiënt mogelijk. Wij maken de verkeersmaatregelen in eigen huis. Daarnaast hebben we een eigen omgevingsmanager die zorgt dat de omgeving, en de gemeente dus ook, ontzorgd wordt. We werken in 2021 voor 41 verschillende gemeenten door het hele land en verschillende commerciële opdrachtgevers.

Asfalteren Beelen Terneuzen B.V. Westdorpe

Voor Beelen Terneuzen B.V. leggen we maar liefst 8 hectare asfalt neer. We asfalteren naadloos met 2 asfaltsets tegelijk. Met gebruik van SAMI wordt alles afgewerkt.

BASIS GELEGD VOOR VEEMARKT IN UTRECHT

Op het voormalige veemarktterrein in Utrecht worden de komende tijd 630 woningen gebouwd. Er komt nogal wat kijken bij het voorbereiden van een bouwlocatie, maar met onze expertise en ons vernieuwde machine- en wagenpark hebben we het voor elkaar gekregen.