Binnenstedelijke infrastructuur is onze core business: zo’n beetje 90% van ons werk bestaat eruit. Voor het overgrote deel zijn dit meerjarige asfaltonderhoudscontracten. Een groot aantal projecten voeren wij uit in de regio Utrecht, maar ook elders in het land zijn wij sinds jaar en dag druk aan de slag.

Asfalteren Beelen Terneuzen B.V. Westdorpe

Voor Beelen Terneuzen B.V. leggen we maar liefst 8 hectare asfalt neer. We asfalteren naadloos met 2 asfaltsets tegelijk. Met gebruik van SAMI wordt alles afgewerkt.

HERINRICHTING VOGELENZANG BLOEMENDAAL

Wij hebben de reconstructie van de 1,5 km doorgaande Vogelenzangseweg volledig in eigen beheer en naar volle tevredenheid van de stakeholders uitgevoerd.

WEGDEK VERBETERD OP UDENSEWEG VEGHEL

Verkeer kan weer zorgeloos rijden op de Udenseweg in Veghel na onze reconstructiewerkzaamheden in het tweede weekend van maart, afgelopen jaar.

MINDER VERKEERSGELUID OP WATERLINIEWEG UTRECHT

Om de verkeersoverlast in te perken hebben we in Utrecht maar liefst 13.000 ton nieuw asfalt gelegd op de Waterlinieweg. Dat scheelt wel even in het geluid, maar liefst 2,5 decibel.

WIJ BRENGEN WATER TERUG IN DE SINGEL

In het hart van Utrecht, waar tot voor kort nog drommen auto’s door de Catharijnebak reden, stroomt nu weer water: de eeuwenoude verdedigingsgracht, gedempt in de jaren zeventig, komt terug!

BASIS GELEGD VOOR VEEMARKT IN UTRECHT

Op het voormalige veemarktterrein in Utrecht worden de komende tijd 630 woningen gebouwd. Er komt nogal wat kijken bij het voorbereiden van een bouwlocatie, maar met onze expertise en ons vernieuwde machine- en wagenpark hebben we het voor elkaar gekregen.