D. van der Steen B.V. is opgebouwd door en met gespecialiseerde vakmensen. Met ruime ervaring werken wij bewust samen met de omgeving waarin we de infrastructuur en het wegennet in Nederland op diverse manieren verbeteren, overzichtelijk en ook mooier maken. Als bedrijf houden we van aanpakken, voert de hands-on mentaliteit de boventoon en heerst er binnen ons team een prettige informele sfeer. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Dit uit zich in alles wat we doen. Hieronder tref je onze actuele vacatures.

vacature-walsmachinist

WALSMACHINIST ASFALTPLOEG

Ter completering van een van onze asfaltploegen zijn wij per direct op zoek naar een walsmachinist. Je maakt deel uit van een van onze teams, bestaande uit de machinist van de asfaltafwerkmachine, de balkman, de kleefwagenchauffeur en de asfaltwerkers, onder leiding van de asfaltuitvoerder. Alle disciplines staan in nauw contact met elkaar, alleen dan kunnen we samen het beste resultaat bereiken.

Als walsmachinist ben je betrokken bij de aanleg van wegen, binnen en buiten de bebouwde kom. Je bent verantwoordelijk voor de verdichtingen van het asfalt en onderhoud van de machine. Je denkt mee met de juiste verwerking van het asfalt. Als er tijdelijk geen werk is voor op de wals help je je collega’s. Je zorgt voor een professionele uitstraling en voor netheid op het werk. Bijna elke dag werk je op een andere locatie en je bent bereid ook ’s nachts en in het weekend te werken.

Je bent een teamspeler, hebt een flexibele en positieve instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een asfalt gerelateerd diploma van bijvoorbeeld het SPG of SOMA. Bij voorkeur woon je centraal in Nederland. Overige functie-eisen zijn: VCA basis, minimaal 3 jaar werkervaring in GWW, bereidheid om in de nacht en in het weekend te werken, bij voorkeur inzetbaar op meerdere disciplines binnen de asfaltploeg of de bereidheid om dit te ontwikkelen. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Walsmachinist.

vacature-asfaltspreidmachine

MACHINIST ASFALTSPREIDMACHINE

Ter completering van een van onze asfaltploegen zijn wij per direct op zoek naar een Machinist Asfaltspreidmachine. Je maakt deel uit van een van onze teams, bestaande uit de balkman, de kleefwagenchauffeur, de walsmachinist en de asfaltwerkers, onder leiding van de asfaltuitvoerder. Alle disciplines staan in nauw contact met elkaar, alleen dan kunnen we samen het beste resultaat bereiken.

Als Machinist Asfaltspreidmachine ben je betrokken bij de aanleg van wegen, binnen en buiten de bebouwde kom. Je bent samen met je balkman verantwoordelijk voor het op de juiste manier aanbrengen van het asfalt en onderhoud van de machine. Je denkt mee met de juiste verwerking van het asfalt. Als er tijdelijk geen werk is voor werk op de asfaltspreidmachine, help je je collega’s met andere werkzaamheden. Je draagt als machinist een grote verantwoordelijkheid voor de machines, de werkomgeving en de veiligheid, van je omgeving en je collega’s. Je zorgt voor een professionele uitstraling en voor netheid op het werk. Bijna elke dag werk je op een andere locatie en je bent bereid ook ’s nachts en in het weekend te werken.

Je bent een teamspeler, hebt een flexibele en positieve instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een rijbewijs BE en hebt een asfalt gerelateerd diploma van bijvoorbeeld het SPG of SOMA. Bij voorkeur woon je centraal in Nederland. Overige functie-eisen zijn: fulltime beschikbaar, beheersing Nederlandse taal, VCA basis, minimaal 3 jaar werkervaring in GWW, bereidheid om in de nacht en in het weekend te werken, bij voorkeur inzetbaar op meerdere disciplines binnen de asfaltploeg of de bereidheid om dit te ontwikkelen. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Machinist Asfaltspreidmachine.

chauffeur-vac

Chauffeur

Naast het bezit van rijbewijs C en VCA basisveiligheid, verwachten wij van jou een flexibele instelling. Natuurlijk werk je netjes en hou je rekening met de passende veiligheidsmaatregelen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de wegenbouw, zowel dag als nacht als in het weekend. Het is prettig als je al een paar jaar ervaring hebt in de wegenbouw. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar peter@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Chauffeur.

Open Sollicitatie

Staat de vacature waar jij naar zoekt niet in op deze pagina? Maar wil je graag bij ons komen werken? Stuur een e-mail naar info@dvandersteenbv.nl, dan nemen we contact met je op.