D. van der Steen B.V. is opgebouwd door en met gespecialiseerde vakmensen. Met ruime ervaring werken wij bewust samen met de omgeving waarin we de infrastructuur en het wegennet in Nederland op diverse manieren verbeteren, overzichtelijk en ook mooier maken. Als bedrijf houden we van aanpakken, voert de hands-on mentaliteit de boventoon en heerst er binnen ons team een prettige informele sfeer. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Dit uit zich in alles wat we doen. Hieronder tref je onze actuele vacatures.

vacature-machinist-veeg-zuigwagen

Machinist Veeg-Zuigwagen

Naast het bezit van rijbewijs C en bij voorkeur CE met Code 95 en VCA basisveiligheid, verwachten wij van jou een flexibele instelling. Natuurlijk werk je netjes en hou je rekening met de passende veiligheidsmaatregelen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de wegenbouw, zowel dag als nacht als in het weekend. Het is prettig als je al een paar jaar ervaring hebt in de wegenbouw. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij diegene die ons team komt versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Machinist Veeg-Zuigwagen.

chauffeur-vac

Chauffeur

Naast het bezit van rijbewijs C en VCA basisveiligheid, verwachten wij van jou een flexibele instelling. Natuurlijk werk je netjes en hou je rekening met de passende veiligheidsmaatregelen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de wegenbouw, zowel dag als nacht als in het weekend. Het is prettig als je al een paar jaar ervaring hebt in de wegenbouw. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar peter@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Chauffeur.

Open Sollicitatie

Staat de vacature waar jij naar zoekt niet in op deze pagina? Maar wil je graag bij ons komen werken? Stuur een e-mail naar info@dvandersteenbv.nl, dan nemen we contact met je op.