D. van der Steen B.V. is opgebouwd door en met gespecialiseerde vakmensen. Met ruime ervaring werken wij bewust samen met de omgeving waarin we de infrastructuur en het wegennet in Nederland op diverse manieren verbeteren, overzichtelijk en ook mooier maken. Als bedrijf houden we van aanpakken, voert de hands-on mentaliteit de boventoon en heerst er binnen ons team een prettige informele sfeer. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Dit uit zich in alles wat we doen. Hieronder tref je onze actuele vacatures.

vacature-walsmachinist

WALSMACHINIST ASFALTPLOEG

Ter completering van een van onze asfaltploegen zijn wij per direct op zoek naar een walsmachinist. Je maakt deel uit van een van onze teams, bestaande uit de machinist van de asfaltafwerkmachine, de balkman, de kleefwagenchauffeur en de asfaltwerkers, onder leiding van de asfaltuitvoerder. Alle disciplines staan in nauw contact met elkaar, alleen dan kunnen we samen het beste resultaat bereiken.

Als walsmachinist ben je betrokken bij de aanleg van wegen, binnen en buiten de bebouwde kom. Je bent verantwoordelijk voor de verdichtingen van het asfalt en onderhoud van de machine. Je denkt mee met de juiste verwerking van het asfalt. Als er tijdelijk geen werk is voor op de wals help je je collega’s. Je zorgt voor een professionele uitstraling en voor netheid op het werk. Bijna elke dag werk je op een andere locatie en je bent bereid ook ’s nachts en in het weekend te werken.

Je bent een teamspeler, hebt een flexibele en positieve instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een asfalt gerelateerd diploma van bijvoorbeeld het SPG of SOMA. Bij voorkeur woon je centraal in Nederland. Overige functie-eisen zijn: VCA basis, minimaal 3 jaar werkervaring in GWW, bereidheid om in de nacht en in het weekend te werken, bij voorkeur inzetbaar op meerdere disciplines binnen de asfaltploeg of de bereidheid om dit te ontwikkelen. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Walsmachinist.

Open Sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken? Stuur een e-mail naar info@dvandersteenbv.nl, dan nemen we contact met je op.