D. van der Steen B.V. is opgebouwd door en met gespecialiseerde vakmensen. Met ruime ervaring werken wij bewust samen met de omgeving waarin we de infrastructuur en het wegennet in Nederland op diverse manieren verbeteren, overzichtelijk en ook mooier maken. Hieronder tref je onze actuele vacatures.

vacature_vakman_wegenbouw

Vacature: Vakman wegenbouw

Wil jij leuke collega’s? Een goed salaris? Een auto van de zaak? En een fijne werkgever? En verschillende soorten werkzaamheden? Wij zijn opzoek naar ervaren grondwerkers.

Vacature WALSMACHINIST ASFALTPLOEG

WALSMACHINIST ASFALTPLOEG

Als walsmachinist ben je verantwoordelijk voor de verdichting van het asfalt na het asfalteren en ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

Vacature Asfaltwerker bitumen gieter

Asfaltwerker – bitumen gieter

Kom werken voor de gezelligste wegenbouwer van Nederland. Wil jij leuke collega’s? Een goed salaris? En een fijne werkgever? Wij zijn op zoek naar een asfaltwerker – bitumen gieter.

vacature-mobiele-kraan

Vacature KRAANMACHINIST MOBIELE KRAAN (VAST OF ZZP)

Wil jij leuke collega’s? Een goed salaris? En een fijne werkgever? Wij zijn op zoek naar een Kraanmachinist mobiele kraan. Ook als zzp’er ben je voor langere tijd van harte welkom!

Open Sollicitatie

Wil je graag bij ons komen werken? Stuur een e-mail naar info@dvandersteenbv.nl, dan nemen we contact met je op.

vacature-machinist-veegwagen-reiniger-beam

MACHINIST VEEGWAGEN-REINIGER (BEAM)

Als Machinist veegwagen-reiniger veeg en reinig je geasfalteerde wegen en paden voor en na werkzaamheden. Ben jij in bezit van rijbewijs C en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees verder!

Logo DvdSteen

Vacature Trekker – kipper chauffeur gww (vast of zzp)

Wil jij leuke collega’s? Een goed salaris? En een fijne werkgever? Wij zijn op zoek naar een chauffeur trekker (waterstof) – kipper. Ook als zzp’er ben je voor langere tijd van harte welkom!

vacature-aanplakker

Vacature: Bordenplakker

Vind je het fijn om met je handen te werken? Wij zoeken iemand om verkeersborden te plakken voor omleidingen.

vacature-communicatie-stagiair

Vacature communicatie stagiair

Lijkt het jou leuk om voor ons content te creëren zowel voor de site als social media? Mee te denken over brand management en onze corporate story? Of zelf gewoon met hele goeie ideeën komen om je stage in te vullen? Kom dan bij ons stage lopen!

Vacature chauffeur knijpwagen

Vacature CHAUFFEUR (C-E) KIPPER 8X4 KNIJPERAUTO

Voor een asfaltploeg zijn wij op zoek naar een chauffeur (C-E) kipper 8X4. Je komt in een vast team te werken en rijdt door heel Nederland om samen met jouw team nieuw asfalt aan te brengen.