Assistent Controller

Locatie: Utrecht

Wil jij de schakel zijn tussen administratie, control en vraagbaak zijn voor de business? Wil jij het financiële geweten van onze werken en projecten zijn? Dan ben jij wellicht de Assistent Controller die wij zoeken!

Wie zijn wij?

D. van der Steen BV is een dienstverlener in meerjarig asfaltonderhoud, binnenstedelijke infrastructuur en natuursteenbestrating. Naast eigen goed opgeleid personeel, beschikken wij over een uitgebreid en gespecialiseerd machinepark.

We werken in een hecht team en staan voor elkaar klaar. De sfeer en cultuur is heel positief en de lijnen zijn kort.

Wat ga je doen?

Als Assistent (project) Controller ben je de schakel tussen administratie & control en vraagbaak voor de business. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het planning- & controlproces en ondersteunt de financieel manager. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mede inrichten, voorbereiden en bewaken van de planning & control-instrumenten (begroting en managementrapportages).

Tot je taken behoren o.a.:

  • Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van de financiële administratie in het ERP systeem.
  • Je controleert of aangeleverde data klopt, monitort de projectvoortgang en bewaakt de budgetten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie
  • Je maakt financiële perioderapportages en -analyses
  • Je analyseert financiële (project)rapportages en signaleert afwijkingen.
  • Je adviseert het projectmanagent bij het opstellen van prognoses.
  • Je fungeert als sparringpartner voor management op gebied van financiële vraagstukken en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Wat heb je daarvoor nodig?

Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt. Wij zijn een bedrijf dat nog altijd groeiende is en maken de switch naar een meer (met name op financieel gebied) professioneel ingerichte organisatie. De organisatie is heel lean ingericht, daardoor hebben we een klein en hecht team op kantoor. Een perfecte plek om veel zelf te initiëren en te leren. Pas jij bij onze organisatie?

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-bachelor opleiding op het financieel gebied.
  • Kennis van financiële boekhouding en ervaring met een groter boekhoudsysteem.
  • Gevorderde kennis van Excel en kennis van excell BI/power BI is een pre.

Wat biedt D. vd Steen aan?

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen. We bieden je een contract voor de duur van één jaar, waarbij de mogelijkheid bestaat op verlenging. Bovenal maak je deel uit van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en cv. Je kunt direct online solliciteren op de vacature, door je CV en motivatiebrief te sturen naar edwin@dvandersteenbv.nl

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Edwin Oldenbeuving manager Financiën 06-28561346.

dvdsteen_utrecht