Vacature Communicatie stagiair

D. van der Steen BV zoekt een communicatie stagiair. D. van der wie? Ja, juist ja. Wij zoeken een stagiair die ons meer (online) op de kaart zet.

We bestaan al 110 jaar, maar we werken als een start-up. We praten niet zoveel, we doen vooral. We maken dingen. Denk aan de mooie nieuwe singel in Utrecht en het kunstwerk op het Vredenburgplein, maar meestal zijn we bezig met asfalt. De rotonde onder de A12 bijvoorbeeld  (zie filmpje) of het fietspad op het Smakkelaarsveld (ja wij zijn die mensen die je constant laten omfietsen van het station naar de HU, omdat we weer bezig zijn met de stad fijner te maken).

Lijkt het jou leuk om voor ons content te creëren zowel voor de site als social media? Mee te denken over brand management en onze corporate story? Of zelf gewoon met hele goeie ideeën komen om je stage in te vullen? Kom dan bij ons stage lopen!

Je gaat direct samenwerken met de manager communicatie in een klein bedrijf waar ongeveer 20 mensen op kantoor werken en nog 80 buiten de deur.

Bij ons zit je niet alleen op kantoor, maar ga je er vooral op uit met een autootje om foto’s te maken en verhalen op te halen. Als je wel op kantoor bent, staat er iedere dag om 12.30uur een uitgebreide lunch voor je klaar, want dat doen we altijd gezellig samen. Daarnaast is er een sportzaal, dat als je teveel gegeten hebt, je het er ook weer af kan trainen.

Lijkt dit je allemaal wat? Neem dan nu contact met ons op door een e-mail te sturen naar sophie@dvandersteenbv.nl of te bellen naar 0614310359.

vacature-communicatie-stagiair