chauffeur-vac

Chauffeur

Naast het bezit van rijbewijs C en VCA basisveiligheid, verwachten wij van jou een flexibele instelling. Natuurlijk werk je netjes en hou je rekening met de passende veiligheidsmaatregelen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de wegenbouw, zowel dag als nacht als in het weekend. Het is prettig als je al een paar jaar ervaring hebt in de wegenbouw. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Chauffeur.

mobiele-kraan-machinist-min

Kraan Machinist

Naast het bezit van rijbewijs B en VCA basisveiligheid, verwachten wij van jou een flexibele instelling. Natuurlijk werk je netjes en hou je met het werken rekening met passende veiligheidsmaatregelen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de wegenbouw, zowel dag als nacht als in het weekend. Het is prettig als je al een paar jaar ervaring hebt in de wegenbouw. Wij bieden naast een goed salaris, een prettige werksfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een bericht en CV naar info@dvandersteenbv.nl, onder vermelding van Kraan Machinist.

Open Sollicitatie

Staat de vacature waar jij naar zoekt niet in op deze pagina? Maar wil je graag bij ons komen werken? Stuur een e-mail naar info@dvandersteenbv.nl, dan nemen we contact met je op.

natuursteen_bestrating_vredenburgplein